Bio

Numele meu este Paul Olteanu si cred cu putere in 3 idei, in jurul carora mi-am construit universul profesional:

  • cred in puterea cuvintelor de a schimba oameni si comunități – de aici pasiunea mea pentru Discurs Public.
  • cred ca oamenii profesionişti şi de calitate sunt cea mai rara si prețioasa resursa. E pacat ca nu ii vedem si nu auzim mai des de ei. – de aici interesul meu pentru Personal Branding.
  • cred ca felul in care ne prezentăm şi felul în care interacționam si comunicam cu ceilalți determina in final calitatea vietii noastre. – de asta sunt preocupat de psihologia comunicării si comportamente carismatice.

Iată mai jos câteva detalii legate de viaţa mea profesională din ultimii ani:

 
In 2013 am devenit trainer si coach certificat în Procees Communication Model ® – o teorie de personalitate premiata folosita in discurs de catre presedintii americani si utilizata la NASA ca principal instrument in procesul de selectie si pregatire al astronautilor. 

 
Anterior am ocupat funcțiile de director de comunicare al Universitatii Romano-Americane, Head of Strategy & New Business al agentiei de publicitate Headvertising și sponsorship & marketing manager pentru Asociatia MaiMultVerde.

 
In ultimii 7 ani, am livrat peste 5000 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte din universul psihologiei comunicării, carismei, brandingului personal si discursului public catre publicuri din Europa, America și Asia.

 
In paralel cu activitatea de training si consultanta, pe parcursul timpului m-am implicat intr-o serie de cauze educationale, de protectia mediului si in industrii creative si am colaborat cu organizații precum BCR, BRD, CBRE Romania, CEZ, Cosmote, Cartoon Network, Ernst&Young, Gothaer Asigurari, Heineken, Indygen Romania, Petrom, Raiffeisen Bank, Securitas Romania, TEMPO Advertising,  Habitat pentru Umanitate, Fundația “CODECS pt. Leadership”, WWF România.

 
Sunt online din 1997, am fondat Inoveco Energy și Cupid Interactive si locuiesc in prima casa 100% independenta energetic din România.